Bara tre dagar efter säsongens sista match så har Boren redan gjort klart med ledarstaben till kommande säsong.

Tränaren Mikael Lindman, som nu gjorde sin första säsong, fortsätter att leda laget och han får nu sällskap av Marcus Egnell som återigen kliver in i ledarstaben kring damlaget.

Kvar blir också Magnus Wååg som fortsätter som lagledare och han får i den rollen sällskap av Ulrika Andersson som ersätter Anna Gullberg.

Gullberg kommer dock fortsätta vara verksam som ledare i klubben, dock inte kring damlaget.

På spelarsidan kan Boren också presentera två förstärkningar. Dels Madeleine Andersson som gjort ett flertal säsonger tidigare men inte spelat mycket de senaste åren.

Hon klev dock in under hösten och det har gett henne suget att köra fullt ut under 2019. Den andra förstärkningen är Sara Pihlajärvi. Hon kom till Boren från LFC F19-lag redan 2015.

Men knäskadades och hann aldrig spela någon seriematch för klubben. Efter utlandsjobb är hon nu tillbaka och klar för spel kommande säsong.

Borens damansvarige Maria Johansson säger följande rustning till Borens hemsida:

– Att vi har fått in två ledare till i laget samt fått behålla Micke och Magnus känns väldigt skönt även om vi arbetar på fler ledarnamn. Det känns också fantastiskt att vi kan presentera två nyförvärv i Madeleine Andersson och Sara Pihlajärvi. Både Madde och Sara kommer med sin ålder och sin erfarenhet bli mycket viktiga både på och utanför planen i vårt unga lag. Det ser mycket bra ut så här långt och vi ser framemot kommande säsong.